Επόμενη Αγωνιστική

1η αγωνιστική πρωτάθλημα 2024-25

30/10/2024

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα Κυπέλλου 11ο τουρνουά 2024-2025

Βαθμολογίες Πρωταθλήματος

Ομάδες

Αγώνες

Βαθμοί

Βαθμολογίες Κυπέλλου

Α Όμιλος

Ομάδες

Αγώνες

Βαθμοί

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα

Β Όμιλος

Ομάδες

Αγώνες

Βαθμοί

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα

Κοινωνικό πρόσωπο τουρνουά – Στήριξη συνανθρώπου μας

Τα Χριστουγέννα και η πρωτοχρονιά  είναι από τις πιο αγαπημένες  γιορτές των παιδιών. Και είναι τόση η λάμψη στα μάτια τους αυτές τις άγιες  μέρες που μπορεί να εμπνεύσει ακόμη κι εμάς και να μας χαρίσει γιορτινή διάθεση. Ειδικά αν αφιερώσεις  χρόνο να προσφέρεις βοήθεια και να επιλέξεις δώρα  για  παιδιά  που έχουν ανάγκη από ένα χαμόγελο ,μια προσεγμένη  ευχή,μια ζεστή αγκαλιά τότε όλο αυτό  ολοκληρώνεται με μια όμορφη χειρονομία.

Έτσι άλλη μια φορά το τουρνουά ποδοσφαίρου γονέων ακαδημιών Δήμου Ιλίου αναδεικνύοντας  έναν από τους σκοπούς ίδρυσης του 10 Χρόνια τώρα στηρίζοντας  φιλανθρωπικά  όπου χρειαστεί και στο πνεύμα των ημερών  συγκέντρωσε ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό , δωροεπιταγές  και δώρα στηρίζοντας μια οικογένεια συνανθρώπου μας ,αθλητή του τουρνουά μας  ( που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας ) και είχε πραγματικά ανάγκη από μια τέτοια κίνηση τις άγιες αυτές ημέρες.

Ως πρόεδρος του τουρνουά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες και τους υπευθύνους των ομάδων του τουρνουά που συμμετείχαν στο σκοπό αυτό και ιδιαίτερα την επιτροπή του τουρνουά και τους κυρίους

Χαλιάσο Κωνσταντίνο , Καρανάσιο Δημήτριο , Μπατσούλη Σωτήριο ,Σιαφάκα Θωμά , Θεοφανόπουλο Αλέκο , Παπαδόγιαννη Ανδρέα ,Τσίτουρα Κωνσταντίνο  και τον Κο Κοκκαλιάρη Δημήτριο.

Επίσης ένα μεγάλο και ιδιαίτερο ευχαριστώ στους

Κο Δαδίτσο Κωνσταντίνο

τον Κο Δημοθεοδωρο Άρη

και την Κα Βομπιράκη Νίκη

για την σημαντική  βοήθεια τους .

Καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά  με υγεία, αγάπη και χαρά για όλο τον κόσμο!

Όσο για το τουρνουά μας εύχομαι να συνεχίσει τον δρόμο που έχει επιλέξει και οδηγεί με επιτυχία 10 Χρόνια τώρα.

Χρόνια πολλά καλές γιορτές με υγεία  σε εσάς και τις  οικογένειες σας . Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής για όλους μας.

Συνεχίζουμε το όμορφο ταξίδι μας!!!!!!

Ομάδες